PIZZA ATILLA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Atilla. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 19:43 Na vorige keer gemerkt te hebben dat er teveel saus op was nu bij de opmerkingen geschreven om er wat minder op te doen.helaas is daar niet naar gekeken
17 mei 2024 om 21:43 Voor de eerste keer duurde het meer dan een uur en de pizza was redelijk afgekoeld jammer genoeg
12 mei 2024 om 21:16 Ik heb besteld om 17u45. Had aangegeven voor zo snel mogelijk normaal was 20 min het eten was er pas om 19u17 . had er ook 2 drankjes bij besteld en 1 sausje hebben we er niet bij gekregen. Dit is de 1ste keer en de laatste keer dat we hier komen
11 mei 2024 om 23:53 Pizza spalona i zimna
10 mei 2024 om 21:31 Heel veel saus op de pizza.en afhaaltijd was 30min,wat ik redelijk veel vind als erbij staat 15min
9 mei 2024 om 22:13 Ook de pizza die door omstandigheden iet geleverd was vorige x nu als extra erbij,top en eerlijkheid
5 mei 2024 om 20:07 Lekkere pizza, maar 1 was verkeerd. We hadden 1 tje met groenten besteld, en er zat niks op, het was ook een quatro fromagi.. wel jammer.
3 mei 2024 om 22:42 De pizza curry was niet mijn smaak veel curry erop waardoor die saus afvalt smaakt wat bitter niet mijn smaak
30 apr 2024 om 17:52 The food was good but they didn’t give me all of my orders they said buy one get one free but I only got 1